Mistä ihmeestä saa 0,6mm puolalankaa, viiksilankaa suuremman määrän kuin sen puupalan ympäri kierretyn n. 100g ? mustaa ja ruskeaa kaipailen, mutta on vain turhan kallista ostaa niitä pikkukeriä kun menekki on suuri. Rautakaupasta ei löydy niin ohutta ja askartelukaupoista en ole löytänyt suurempaa kerää. Kerrothan jos tiedät mistä löytyisi!!!

Vettä on sadellut niin paljon, ettei kasvimaalle ole tarvinnut mennä.

Tässä tämä kasvihuoneeni vihdoin on! Kolme vesimelonin tainta siellä kasvaa kasvusäkissä, saa nähdä tuleeko näistä hedelmää...
669223.jpg

"Baby Bear"-kurpitsa tikapuilla
669228.jpg


"Minnie Winnie"-koristekurpitsa, joka tekee tulitikkuaskiin mahtuvia hedelmiä!
669229.jpg

Tässä komealehtinen "Ten Commendments"-koristekurpitsa, ja sitten on vissiinkin "Small Warts" myös, tuo pienempi vieressä. Täytyy varmaan pari lehteä napsaista pois kun lehtien alla on niin hirveästi kukkanuppuja.
669232.jpg

Löysin ihastuttavan pienen sinkkikastelukannun!
669234.jpg

Vanha ämpäri löytyi ladon alta ja sai kruunukseen sinisen lobeliapilven. Kuva hieman epätarkka, johtuen varmaan tihkusateesta.
669235.jpg

Pari kalebassin tainta laitoin altakasteluruukkuun, joka saa jonkinlaisen maanläheisemmän ulkovuorauksen vielä. Kiipeilytuki on tehty vanhasta halkaistusta aitatolpasta ja pajusta. Tämäkin kuva on epätarkka niin kuin näkyy...
669237.jpg

Näin upea kukan oli "Small Warts"-koristekurpitsa pukannut. Kukan halkaisija on lähemmäs 15cm!
669238.jpg